Jelentkezés – BÚ 2021

  Alap adatok

   

  Kizárólag statisztikai célokra  Lehetőleg a következő formátumot használd: +36301234567.  Lehetőleg a következő formátumot használd: +36301234567.


  Csapatbeosztás


  Praktikus kérdések  A velünk tartó orvosnak minden gyógyszer-, étel- és egyéb allergiádról feltétlenül tudnia kell, ezeket részletesen fejtsd ki!
  Pénzügyi kérdések

     Szeretnénk minden jelentkezőnek biztosítani a részvételi lehetőséget, ezért van lehetőség támogatás kérésére is. Írj be azt az összeget, amennyi támogatásra szükséged lenne.


  A zarándoklat részvételi díja 35.000 Ft/fő. Egy fő részvételének költsége kb. 75.000 Ft, melynek fennmaradó részét pályázati forrásokból biztosítjuk, és eddig mindig tudtunk további támogatást biztosítani rászoruló társaink számára! Sajnos sokak szüleinek okoz komoly anyagi terhet bármilyen nyári programon való részvétel. Amennyiben családod pénzügyi lehetőségei megengedik, szívesen várjuk a részvételi díjon felüli támogatásotokat.


  Adatkezelés
  Évente nagyjából 2-4 emailt tervezünk küldeni az évközi eseményekről (pl. barátkarácsony), és jövő évi BÚ-ról. A hírlevélről bármikor le tudsz iratkozni az emailek végén található link segítségével.  A tájékoztató lényege:

  • A fenti formon megadott adataid kezeléséért jogilag a Piarista Diákszövetség felelős.
  • Az adatok ennek a weboldalnak a szerverén tárolódnak, csak a főbarátok férnek hozzá, és a BÚ után töröljük őket (kivéve a nevet, emailt és telefonszámot, amennyiben ezt az előző mező kipipálásával engedélyezted).
  • Készülhet rólad fotó és videó a zarándoklat során, melyeket népszerűsítéshez felhasználhatunk.
  • Részletezi a jogaidat és jogorvoslati lehetőségeidet.