Barátkarácsony

Katolikus ifjúsági zarándoklat

Barátkarácsony

Barátkarácsony

Kedves Barátunk!

Együtt zarándokoltunk idén nyáron is, és mivel a következő nyár még messze van, szeretnénk veletek találkozni, hogy együtt ünnepelhessük a karácsonyt. Idén a Pázmány Egyetem infókara (ITK) fog tudni fogadni minket, ezúton is nagyon köszönjük Cserey György dékán úrnak, hogy teljesen ingyen használhatjuk az épület földszinti helyiségeit.

Az idei BÚ-karácsony

  • Időpontja: 2023. december 30., 9:30-16:00 között
  • Helyszíne: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar
    1083 Budapest, Práter utca 50/a
    https://maps.app.goo.gl/Utwp5iwPDTWtaqYA7

Program

A megérkezést követően a délelőtt folyamán a nyári kiscsoportokra oszlunk, örülünk egymásnak, megosztjuk egymással az elmúlt pár hónap élményeit. Hozd magaddal bátran a nyáron készült fotókat, társast és bármi olyan dolgot, amivel úgy érzed, vidáman tölthetnéd társaiddal a napot. Karácsony alkalmával megajándékozzuk egymást. Készíts valami kis lelki ajándékot (lehet vers, mese, videó, zene, fotó, ének, rajz, vidámság, stb.), amit majd barátaidnak a csoportodban ajándékba adhatsz, és szebbé, meghittebbé teheted a közös ünneplést! 

A fázósak öltözzenek rétegesen, illetve hozzanak extra pulcsit, mivel az épületet a két ünnep között csak miattunk fűtik föl, ezért a hőméklet csak 19 ˚C fokra lesz beállítva.

Mindenki hozhat magával, sütit, üdítőt, nassolni valót a délelőttre. A BÚ-táp egy bográcsos ebéddel készül nekünk melynek költsége 2000 Ft lesz ezt kérünk hozd magaddal. Az ebéd glutén és laktózmentes lesz, viszont vegetáriánus verziót sajnos nem lesz kapacitásunk elkészíteni, úgyhogy ha nem eszel húst, kérünk hozz magaddal ebédre valót. Kérjük jelezd a jelentkezési formon, hogy kérsz-e ebédet.

Ebéd után megnézzük a 2023-as BÚ-filmet, majd pedig egy közös szentmisével zárjuk a délutánt.

Szintén hozd magaddal – ha még nem töltötted be a 18. életévedet – a szülői hozzájárulást, amire mintát itt találsz:

Jelentkezésedet kérlek, az alábbi jelentkezési form kitöltésével mindenképpen jelezd legkésőbb december 28-ig. Ha bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal!

Szeretettel várunk benneteket!
Sp (Bálint) és a Főbarátok